Groene werkzaamheden uitbesteden?

Een duurzaam en sociaal hart

Zo wordt niet alleen de heg gesnoeid, maar draagt jullie organisatie ook direct bij aan een inclusieve samenleving. U kunt bij ons terecht voor ieder groenvraagstuk, zoals:

- Ontwerp, aanleg & inrichting
- Beheer & onderhoud
- Binnenbeplanting (hydrocultuur)
- Bestrijding & reiniging
- Boomverzorging
- Groenrecycling en advies

Wij hebben alle experts in dienst. Van adviseurs, designers, groenarchitecten en groenexperts tot aan calculators, projectleiders en hoveniers.

Groen en Sociaal gaan goed samen

Statushouders, 50-plussers of mensen met een beperking komen soms lastig aan een baan. NH Connect leidt hen op en biedt hen (baan)kansen. Door goede begeleiding zijn onze medewerkers ijzersterk in duurzame groene oplossingen. Zo groeit niet alleen het groen, maar ook de samenleving.

Meer groen geeft iedereen energie

Meer groen draagt bij aan een gezonde wereld en geeft mensen positieve energie. NH Connect is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene binnen- en buitenruimtes. Bij ons kunt u terecht voor elk 'groenvraagstuk'. Van het beheer van parken, tot aan binnenbeplanting en circulair advies. Met opgeteld meer dan 200 jaar aan ervaring hebben wij de juiste expertise in huis voor mooie, gezonde en duurzame groene ruimtes. Wij ontzorgen (semi)overheden, bedrijven en particulieren op elk groenterrein en leiden tegelijkertijd werkzoekenden op tot trotse groenprofessionals.

Plant
Dirt

Ontwerp & aanleg

Het ontwerpen, aanleggen of inrichten van buitenruimtes zijn voor ons dagelijkse kost. Denk aan tuinen, parken of plantsoenen. Maar ook binnenbeplanting of groene daken leggen wij aan. Stedelijke en natuurlijke belangen? Wij kijken door een circulaire bril naar de juiste balans tussen stad en natuur. Denk aan gerecyclede materialen, elektrische apparatuur of de herbestemming voor gekapt groen.

> Ontwerp van tuinen
> Herinrichting van parken
> Aanleg van sportvelden
> Aanleg van groene daken
> Ontwerp van groene gevels

Beheer & onderhoud

Openbaar groen ligt altijd onder een vergrootglas bij buurtbewoners en recreanten. U wilt een prachtige groene beleving, maar er zo min mogelijk naar hoeven omkijken. Groot en klein onderhoud is onze core business. Aan de basis ligt een goed beheerplan waarbij we zo veel mogelijk kiezen voor natuurvriendelijke oplossingen. Spoed? De groene vingers van onze 1.000+ werknemers jeuken.

> Beheerplan
> Klimaatadaptaties
> Schoffelen en snoeien
> Bemesten
> Maaiwerkzaamheden
> Bomen planten
> Sloten schouwen

Binnenbeplanting

Steeds meer bedrijven, restaurants en instellingen kiezen voor groen in het interieur. Waarom? Planten en bomen hebben een positief effect op onze gezondheid en verminderen stress. Met meer groen om ons heen laden we sneller op. Bij NH Connect richten we bijzondere groene ervaringen in die zorgen voor frisse energie. Met een beheerplan zorgen we dat alles netjes blijft.

> Uniek (duurzaam) ontwerp
> Inrichten van binnenbeplanting
> Water geven
> Snoeien en herplanten

Bestrijding & reiniging

Onze groenspecialisten geeft niets zoveel voldoening als het opruimen, reinigen en bestrijden van milieu- en zwerfafval. Denk aan het simpelweg opruimen van parken, graffitibestrijding en onkruidverwijdering. Maar ook aan de bestrijding van de eikenprocessierups. Altijd op milieuvriendelijke wijze. Hoe? Bijvoorbeeld door vogelhuisjes op te hangen, zodat niet chemische middelen maar vogels strijden tegen de eikenprocessierups.

> Verwijderen van milieu- en zwerfafval
> Legen van afvalbakken en drollinettes
> Graffitiverwijdering
> Onkruidverwijdering
> Bestrijding

Boomverzorging

Bomen zijn ons meest kostbare bezit. Ze halen namelijk CO2 uit de lucht en zijn daarom ons wapen tegen klimaatverandering. Ook zorgen bomen voor meer bodemleven, opvang voor vogels en insecten, wateropvang, zuurstof, schonere lucht, verkoeling en een betere gemoedstoestand bij mensen. Kortom: we moeten zuinig op bomen zijn. NH Connect helpt bij de verzorging en ziektebeheersing.

> Planten
> Snoeien
> Kappen
> VTA onderzoek

Groenrecycling en advies

Groen kompas nodig? Wij bedenken creatieve, circulaire en realistische oplossingen waarin we altijd rekening houden met de twee belangrijkste eindgebruikers: natuur en mens. Voor ons is groenafval geen last, maar een grondstof en ook gebruiken we zo min mogelijk chemicaliƫn. Benieuwd of jullie beheer duurzamer kan? Hoogwaardig compost nodig, of advies over substraten? Wij helpen graag!

> Duurzaamheidsscan
> Inname groenafval
> Advies over substraten
> Hoogwaardig compost

Dirt