Leertrajecten

Informatie voor verwijzers

Je vindt hieronder meer informatie over de verschillende cursussen en opleidingen die medewerkers van één van de bedrijven binnen NH connect kunnen volgen. Ook kun je via onderstaande links de medewerkers aanmelden. Op dit moment worden de opleidingen gegeven via Vonk (www.vonknh.nl). Iedere medewerker is anders. Daarom kun je de drie onderstaande trajecten doorlopen. Je kunt een volledig mbo-diploma halen, maar ook certificaten voor verschillende, soms verplichte, cursussen. Ook praktijkleren kan uitkomst bieden. Hierbij kunnen medewerkers gerichte vaardigheden ontwikkelen door een gedeelte van een mbo-opleiding of een mbo-vak te halen. Zij behalen dan een mbo-verklaring of een praktijkverklaring.

Plant
Dirt

Het volgen van een reguliere mbo-opleiding:

Je volgt een opleiding om een mbo-diploma te behalen.

Lees meer

Het volgen van een cursus

Onderstaande cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor medewerkers binnen NH Connect. De medewerker volgt een cursus om een certificaat te halen of om te voldoen aan wettelijke beroepseisen.

Lees meer

Het halen van mbo-verklaring met praktijkleren

Je kunt bij praktijkleren kiezen uit twee routes. Je haalt of een mbo-verklaring met een resultatenlijst (geleerde kennis), of je haalt een mbo-verklaring met een praktijkverklaring waarop de vaardigheden staan die je hebt geleerd (geleerde vaardigheden).

Lees meer
Dirt