Het grootste groenbedrijf van Noord-Holland

Een groen Noord-Holland waarin iedereen meetelt!

NH Connect is een samenwerkingsverband tussen 5 ervaren groenbedrijven. Dat maakt ons het grootste groenbedrijf van de regio, met opgeteld 200 jaar ervaring. Al onze groenwerkzaam-heden, van aanleg tot onderhoud, voeren we zo duurzaam mogelijk uit. Maar onze ambitie gaat verder. Wij wensen een groen Noord-Holland waarin iedereen meetelt. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt leiden wij daarom op tot echte groenprofessionals. Kortom: NH Connect gaat voor 100% social return!

Voor iedereen plek
Een leuke baan geeft een gevoel van eigenwaarde en is dé manier om bij te dragen aan de maatschappij. Toch komen sommige werkzoekenden lastig aan een baan, bijvoorbeeld door een taalachterstand, arbeidsbeperking of leeftijd. NH Connect leidt hen op en biedt hen (baan)kansen. Als klant van NH Connect creëer je dus maatschappelijke waarde.

Gerecyclede materialen
Of het nu gaat om landschappen, tuinen of openbaar groen: ons team - bestaande uit 1.000 gemotiveerde professionals - vult het project zo circulair en milieuvriendelijk mogelijk in. Denk aan natuurlijke of gerecyclede materialen en het gebruik van elektrische machines.

Volledige ontzorging
Door het collectief van 5 professionele bedrijven met elk hun expertise, kan NH Connect klanten volledig ontzorgen. Van ontwerp en aanleg, tot onderhoud en beheer. En van grote landschappen voor (semi)overheden tot aan kleine tuinen. Wij marchanderen nooit op kwaliteit. Dit betekent: eersteklas apparatuur, vele trainingen en alle mogelijke certificeringen, zoals de Groenkeur, ISO 9001 en het VCA 2 certificaat. Ook zijn we lid van de VHG en voldoen we aan de PSO 30+ eis.

De bedrijven achter NH Connect

  • Wij zijn NH Connect

    Klik hiernaast op de iconen om op de site van de deelnemende bedrijven te komen.