Wist jij dat ?

Een op straat gegooid blikje er ongeveer 50 jaar over doet om weg te roesten? Een plastic flesje breekt in ongeveer 10 jaar af, het duurt minimaal 20 jaar voordat kauwgom is vergaan en een sigarettenpeuk heeft 2 tot 12 jaar nodig om door de natuur afgebroken te worden. Indrukwekkende cijfers als je het ons vraagt. Daarom trekken de groene helden van Progroen er graag op uit om zwerfvuil te verzamelen en overvolle prullenbakken te legen.

Zwerfafval

Dat opruimen van rondzwervend afval doen we dagelijks. Zo slaan we twee vliegen in één klap wanneer we schoffelen. Maar ook na evenementen als Koningsdag of na een festival zorgen wij ervoor dat binnen no time de omgeving er weer schoon en netjes uitziet.

Zwerfafval opruimen doen we echter niet alleen ter bescherming van het milieu. We maken in opdracht de verschillende plekken binnen en buiten de bebouwde kom waar gemaaid gaat worden vooraf afval vrij. Hiermee voorkomen we kapotte (maai)machines en eventuele ongelukken die ze kunnen veroorzaken. Een win-win noemen we dat.

Prullenbakken

Werken aan een schone omgeving, dat is ons doel. En we zijn er goed in. Inmiddels kom je ons op veel plekken in de regio tegen. Zo legen we de prullenbakken in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en in Schagen. We hebben een schat aan ervaring, de juiste machinerie en voldoende mankracht om snel, efficiënt en vooral goed te zorgen voor een opgeruimde omgeving.

Opgeruimd staat netjes. Wij draaien er onze hand niet voor om.

Meer weten over onze groene vingers en ons opgeruimde karakter?

Neem dan snel contact op!